Administratie

Het belang van een overzichtelijke administratie is groter dan je denkt. Naast het feit dat de wet je verplicht tot het systematisch bijhouden van je administratie, geeft het je inzicht in je eigen onderneming. Door de administratie accuraat bij te houden, kun je bedreigingen inperken door tijdig in te grijpen en kansen zien en grijpen waar die zich aanbieden.

Ben jij zzp’er of ondernemer?
Ben jij tevreden over je huidige administratiekantoor? Komt bij jou de administratie ook altijd op de laatste plaats? Heb jij elk kwartaal weer stress om op tijd de kwartaalaangifte te doen? Hoe goed is jouw inzicht in je bedrijfsresultaten?

Het voeren van een administratie is een tijdrovende klus. Daarnaast is er een aanzienlijke kans dat je fiscale voordelen laat liggen.

De cijfers spreken, laat mij je helpen te begrijpen wat ze zeggen.

Zelf de administratie doen?
Wil je zelf je administratie blijven doen, maar af en toe wat advies en controle? Kijk dan eens op de pagina zelf de administratie blijven doen. Met dit abonnement doe je zelf de administratie, maar kun je mij inschakelen waar nodig.

Waar bestaan mijn diensten uit?

  • Inzicht geven en houden in de financiële situatie van je onderneming
  • Achterstallige administratie bijwerken en weer op orde brengen
  • Het verzamelen, verwerken en samenvatten van je financiële administratie
  • BTW aangifte
  • De inrichting van een geordende en overzichtelijke administratie
  • Jaarrekeningen
  • Inkomstenbelasting aangifte


Kosten
Mijn uurtarief is € 35,- exclusief BTW. Tijdens de kennismaking bepalen we samen hoeveel uur per maand ik nodig heb om jou administratie uit te voeren. Op deze manier kom jij nooit voor verrassingen te staan en hou jij de controle over de kosten.

Wil je me beter leren kennen? Ik kijk in elk geval uit naar onze samenwerking. Je kan telefonisch contact opnemen via 06 – 28154924.